Altid en professionel og tillidsvækkende indsats

Det kan være en meget vanskelig og uoverskuelig situation at stå i, når man pludselig står og skal håndtere et dødsbo, dertil kommer at de efterladte i forvejen er efterladt i stor sorg.

Netop derfor yder Milato altid en professionel og tillidsvækkende indsats når vi går i gang med en opgave.Milato har gennem årende oparbejdet en stort kundegrundlag, vi arbejder for private, advokater bobestyrer, ejendomsmæglere og boligselskaber.

Vi er en lille familiedrevet virksomhed, som sætter en ære i at have tilfreds kunder, hvilket vores anmeldelser på trustpilot vidner om.

Har du et dødsbo eller et restbo der skal afhændes, kommer vi gerne ud og vurderer boet samt giver et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi køber dødsboer og restboer på hele Sjælland og betaler altid for dødsboet/restboet kontant og afregner med det samme.

Milato foretager også total rydninger af boet (loftrum, kælder, garager, kviste udhuse med mere) nedtagning af gardiner, bortskaffer tæpper, fjerner søm og skruer fra vægge samt samt nedtagning af evt. el-installationer.

Derefter fortager vi en professionel slutrengøring så huset/lejligheden er klar til overdragelse til boligselskabet eller til salg.

Alle personlige papirer samt fotos bliver destrueret. Alt tøj og andet nips der kan genbruges, men ikke har den store værdi bliver afleveret til velgørende organisationer.

Alt affald bliver selvfølgelig sorteret miljøvenligt til bedst gavn for miljøet fx: Papir, pap/karton,plast, tekstil, glas, elektronik, jern/metal, pære/lysstofrør, batterier, flasker og emballage glas.

Vil du vide mere?

Hvis du er i tvivl om noget eller blot har nogle spørgsmål kan du kontakte os på følgende måder.

Tlf: 29903650 71200919

Email: info@milato.dk