Hos Milato er ingen rengørings opgaver for store eller små

Milato har gennem årene udført flere hundrede rengøringer af døds og flytteboer. Derfor tillader vi at kalde os selv eksperter på dette område og du kan altid forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Milato tilbyder flere forskellige typer for rengøringer hvad enten der er tale om en lejlighed der skal overleveres til et boligselskab, som derfor skal have en omfattende og grundig rengøring, således at man undgår en større fraflytningsregning.

Eller det er et hus/lejlighed der skal gøres klar til salg via ejendomsmægler og derfor skal fremstå indbydende, præsentabel og salgsbar.

Milatos rengøringsteam medbringer naturligvis selv alle nødvendige rengøringsmidler samt rengøringsmateriel, til at sikre dig et godt resultat i den givende situation.

Hvis der skal bruges specielle produkter, afgiver vi altid separat tilbud på evt. omkostninger forud for endelig aftale. Derfor du er altid garanteret en fast pris.

Hos Milato er ingen rengøringsopgaver for store eller små. Har brug for at vide mere om dine muligheder for at få en hjælpende hånd med rengøring af et dødsbo, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om muligheder, priser med mere.

Vil du vide mere?

Hvis du er i tvivl om noget eller blot har nogle spørgsmål kan du kontakte os på følgende måder.

Tlf: 29903650 71200919

Email: info@milato.dk